Forretter
Aftensmad

Yorkshire Puddings med kylling

Yorkshire Puddings med kylling

Jeg så et program i vores juleferie, hvor Jamie Oliver lavede Yorkshire Puddings.
Han fyldte brødene med små stykker laks og dressing. Det så rigtig fint og lækkert ud,
og ville sikkert egne sig rigtig godt som en forret eller som et let måltid på en varm sommerdag.

Jeg har i stedet lavet Yorkshire Puddings med kylling, som vi fik til aftensmad. Man kan vel næsten kalde dem for opgraderet udgave af de danske tarteletter. Jeg var lidt spændt på, om det ville være noget for drengene, og det var det heldigvis. De synes, det var lidt spændende at få noget nyt og anderledes, og de kom selv fyld i deres Yorkshire Puddings.

Vi fik grøntsager ved siden af, og så fungere det egentlig fint som et hverdagsmåltid.
Hvis du synes, at der skal være lidt ekstra tilbehør, kan jeg anbefale disse saltkartofler eller en salat.

Yorkshire Puddings med kylling

Yorkshire Puddings med kylling

Opskrift på Yorkshire Puddings med kylling

Yorkshire Puddings (der bliver 12 styks ud af opskriften)
Kyllinge inderfilet som er skåret i små stykker
Smør til stegning

Dressing:
250 ml creme fraiche 9%
0,5 tsk havsalt
Peber
1 tsk citronsaft

Pynt:
Tomater
Persille

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar lotte 4. oktober 2016 at 13:41

    Yorkshire Pudding spiste vi altid i England til roastbeef, sammen med gravy og bønner…uhm.

    • Svar Mie 4. oktober 2016 at 15:46

      Hej Lotte

      Det lyder meget lækkert og som en skønt minde :-)
      Kh. Mie

    Skriv din kommentar