Jeg så et program i vores juleferie, hvor Jamie Oliver lavede Yorkshire Puddings.
Han fyldte brødene med små stykker laks og dressing. Det så rigtig fint og lækkert ud,
og ville sikkert egne sig rigtig godt som en forret eller som et let måltid på en varm sommerdag.
Jeg har i stedet lavet Yorkshire Puddings med kylling, som vi fik til aftensmad. Man kan vel næsten kalde dem for opgraderet udgave af de danske tarteletter. Jeg var lidt spændt på, om det ville være noget for drengene, og det var det heldigvis. De synes, det var lidt spændende at få noget nyt og anderledes, og de kom selv fyld i deres Yorkshire Puddings.
Vi fik grøntsager ved siden af, og så fungere det egentlig fint som et hverdagsmåltid.
Hvis du synes, at der skal være lidt ekstra tilbehør, kan jeg anbefale disse saltkartofler eller en salat.
Opskrift på Yorkshire Puddings med kylling
Yorkshire Puddings (der bliver 12 styks ud af opskriften)
Kyllinge inderfilet som er skåret i små stykker
Smør til stegning
Dressing:
250 ml creme fraiche 9%
0,5 tsk havsalt
Peber
1 tsk citronsaft
Pynt:
Tomater
Persille
Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.
2 Kommentarer
Yorkshire Pudding spiste vi altid i England til roastbeef, sammen med gravy og bønner…uhm.
Hej Lotte
Det lyder meget lækkert og som en skønt minde :-)
Kh. Mie