Go Back
+ servings

Pandekager med oksekød og nachos

Antal 5 stk.

Ingredienser

Pandekager

  • 5 Madpandekager

Kød

  • 400-500 g hakket oksekød
  • Smør eller olie til at stege i
  • 0,5 tsk. groft salt
  • Paprika og spidskommen

Øvrige fyld

  • Salat fx. krølsalat
  • Små tomater
  • 1 lille dåse majs
  • 100 g revet cheddar
  • Nachos chips med salt

Dressing

  • Hjemmelavet salsa
  • Creme fraiche dressing

Sådan gør du

  • Start med at tilberede salsaen så den er klar. Hvis du ikke har tiden til det, kan du selvfølgelig også bruge en købt salsa.
    Skyl og skær grøntsagerne og stil dem klar.
    Brun kødet i en lille gryde i smør eller olie og smag kødet til med krydderierne. Når kødet er gennemstegt hældes det hele eller næsten alt væden fra. Det skal ikke bruges i pandekagerne, så bliver de "for våde". Sæt et låg over kødet og lav pandekagerne.
    Anret pandekagerne med salat, tomater og majs. Kom kød, revet cheddar og 5-6 nachos chips i hver pandekage. Sæt salsa og dressing ved siden af, så man enten kan hælde det over pandekagen eller dyppe der i.