Go Back
+ servings

Tabouleh

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 80 g bredbladet persille
  • 2 tomater
  • 1 lille bundt forårsløg
  • 60 g bulgur (ukogt)
  • 20 mynteblade

Dressing

  • 0,5 lille citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog bulguren i vand og lidt salt. Der skal cirka bruges den dobbelte mængde vand. Efter kogning skal bulguren stå i 5-10 minutter med låg over gryden. Lad bulguren køle helt af eller sæt den i køleskabet, hvis det skal gå hurtigt.
    Skyl persille og hak den helt fint uden stiklingerne.
    Skyl også tomaterne og forårsløgene og skær dem ud i meget små stykker.
    Bland persille, tomater og forårsløg sammen i en skål.
    Hak myntebladene fint og kom dem i skålen.
    Bland den kolde bulgur i salaten.
    Pres saften ud af en halv lille citron og bland det sammen med olivenolie, salt og peber.
    Hæld dressingen ud over salaten og vend den rundt.
    Spis salaten med det samme eller sæt den i køleskabet til resten af maden er klar.