Go Back
+ servings

Hjemmelavet McBacon

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • Salt og peber
  • Smør til at stege i eller kødet kan grilles
  • 6 skiver bacon
  • 1 løg
  • 4 burgerboller med sesam
  • Ketchup
  • Sød sennep
  • 8 syltede agurker
  • 4 skiver cheddarost

Sådan gør du

  • Start med at forme bøfferne. Der skal laves 8 bøffer af 100 gram hver og de skal trykkes ret flade. Kom salt og peber på begge sider af bøfferne.
    Steg baconen til den er helt sprød. Der skal bruges 1,5 skive bacon pr. burger.
    Skræl og hak løget helt fint til meget små tern.
    Skær burgerbollerne over - så de er klar.
    Steg kødet på en pande med lidt smør eller grill dem på en grill. Jeg har lavet bådet kødet og burgerbollerne på grillen. Burgerbollerne er grillet mest på siderne inde i burgerne og mindre på top og bund.
    Lav burgeren på følgende måde:
    Det nederste af burgerbollen
    En bøf
    En skive cheddar
    En bøf
    1,5 skive bacon
    To syltede agurker og løg
    Kom små dutter af ketchup og sennep på det inderste af top burger bollen inden burgeren lukkes