Go Back
+ servings

Grillspyd med kylling

Antal 4 personer

Ingredienser

Kylling

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. mild paprika
  • 1 tsk. groft salt
  • Peber
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 3 tsk. solsikkeolie

Grøntsager til grillspyd

  • 1 peberfrugt
  • 2 rødløg

Tilbehør

  • 8 Grillspyd

Bulgur

  • 200 g bulgur
  • 1 spsk. olie
  • Salt og peber
  • 6 dl vand
  • 2 spsk. ketchup

Salat

  • Hovedsalat
  • Tomater
  • Agurk

Dressing

  • 250 ml creme fraiche 18%
  • Salt og peber
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Purløg

Sådan gør du

  • Kom kyllingen og alle ingredienserne til marinaden ned i en skål. Rør kyllingen og marinaden godt sammen og lad det stå og hvile en halv times tid (eller længere) i køleskabet.
    Kom olie til bulguren ud i en lille gryde og tænd for høj varme. Tilsæt bulgur og vend det rundt i olien i 1 minuts tid. Tilsæt ketchup og vand og lad bulguren koge i 15-18 minutter ved middel varme. Rør i det under kogningen. Smag bulguren til med salt og peber. Jeg har brugt godt med peber, så bulguren bliver en smule stærk. Kom et låg over bulguren efter bulguren og tilbered resten af retten imens.
    Rør dressingen sammen og smag den til.
    Skær rødløg og peberfrugt ud i store stykker. Kom dem på spydene sammen med kyllingen som har ligget i marinaden.
    Grill spydene til kyllingen er gennemstegt.
    Anret retten på tallerkener inden det serveres.