Go Back
+ servings

Banan cupcakes

Antal 16 stk.

Ingredienser

  • 6 æg
  • 3 dl sukker
  • 4 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver (med top)
  • 300 g hvedemel
  • 4 modne bananer
  • 300 g smør

Pynt

  • 400 g mørk chokolade
  • Chokolade-stjerner

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel.
    Mos bananerne med en gaffel og kom dem i skålen.
    Smelt smørret og rør det rundt med en ske sammen med de øvrige ingredienser. Hæld dejen ned i papirsforme og bag dem på en plade i ovnen.
    Jeg har bagt kagerne i papirsforme, som jeg satte ned i en aluminiums muffinsform. Dejen er fyld helt op til kanten, så kagerne blev høje og kunne dyppes i chokolade.
    Bag kagerne i midten af ovnen i 20-25 minutter ved 175° varmluft.
    Når kagerne er helt afkølet, dyppes de i smeltet chokolade og pyntes med en chokoladestjerne.