Go Back
+ servings

Club sandwich

Antal 2 stk.

Ingredienser

  • 100 g kyllingebrystfilet
  • Salt og peber
  • Olie og smør til stegning
  • 3-4 skiver bacon
  • Salat
  • Agurk
  • Tomat
  • 4 skiver store sandwichbrød
  • Salatmayonnaise
  • 1-2 skive(r) cheddar (jeg har brugt en hvid økologisk engelsk cheddar)

Ekstra

  • Træspyd til alle holde sammen på sandwicherne

Sådan gør du

  • Kom lidt olie ud på en pande og steg kyllingen på begge sider til den er gennemstegt. Du kan skære kyllingen over på langs inden stegning, så den ikke skal have så længe. Kom salt og peber på kyllingen.
    Dæk kyllingen til, så den kan holdes lun imens resten forberedes.
    Steg baconen til den er god og sprød.
    Skyl og skær grøntsagerne så de er klar.
    Skær osten over på skrå, så også den er klar.
    Kom smør på en stor pande og varm den godt op.
    Skær brødene over på den skrå led og brun dem på begge sider så de bliver sprøde.
    Lav din club sandwich på følgende måde:
    Brød - salatmayonnaise - ost - salat - bacon
    Brød - salatmayonnaise - salat - kylling
    Brød - salatmayonnaise - agurk - tomat - brød
    Til sidst kan du sætte et træspyd igennem brødet så sandwichen holdes sammen.