Go Back
+ servings

Pølsegryde

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • Smør til at stege i
  • 450 g frankfurter
  • 1 rød peberfrugt
  • 125 g frosne ærter
  • 700 g tomatpassata
  • 250 ml piskefløde
  • 1 tsk. mild paprika
  • 1 tsk. groft salt
  • Peber

Tilbehør

  • Kogte ris

Sådan gør du

  • Start med at lave risene og så kan resten af retten gøres klar imens risene koger.
    Skræl løget og hak det fint eller riv det på et rivejern (hvis der ikke må være små tern af løg i saucen).
    Kom smør ud i en gryde eller sauterpande og svits løget.
    Skær pølserne ud i skiver og vend dem på panden sammen med løget i et par minutter.
    Skyl peberfrugten og skær den ud i små tern som tilsættes retten. Kom også ærterne i og vend det hele rundt.
    Hæld tomatpassaten i og vent til den er varmet op inden fløden hældes i. Varm saucen op og smag den til med paprika, salt og peber.
    Spis pølsegryden sammen med de kogte ris.