Go Back
+ servings

Millionbøf med pasta

Antal 8 personer

Ingredienser

Millionbøf

  • 1000 g hakket oksekød
  • Smør til at stege i
  • 1-2 løg
  • 1 terning bouillon med oksekød
  • 500 ml piskefløde
  • Kulør
  • Salt og peber
  • Eventuelt jævner

Pasta

  • Pastaskruer, penne eller lignende

Sådan gør du

  • Hak løget fint eller riv det på et rivejern og svits det i en gryde eller sauterpande med smør.
    Tilsæt kødet og steg det til det er brunet. 
    Tilsæt bouillon sammen med fløden og rør sovsen rundt. Kom kulør i til du synes, at sovsen har en tilpas farve. 
    Smag retten til med salt og peber og kom sovsejævner i hvis sovsen er for tynd. 
    Sæt en stor gryde med vand og lidt salt til at koge. Kog pastaerne efter anvisningen på posen. Imens kan kødet stå ved lav varme eller med et låg over gryden.