Go Back
+ servings

Kebab mix

Antal 3 personer

Ingredienser

  • 350-400 g kebab - okse, lam eller kylling
  • Smør eller olie til at stege i
  • 400 g pomfritter
  • 4 små hjertesalat
  • Cherrytomater
  • Agurk
  • Peberfrugt
  • Rødløg
  • Feta

Dressing

  • 200 ml creme fraiche 18%
  • tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Frisk purløg

Sådan gør du

  • Kom pomfritterne i ovnen på en plade med bagepapir til de er varme og let brune.
    Skyl salaten, tør den i et rent viskestykke og knæk eller skær den over i passende små stykker.
    Kom smør eller olie ud på en stor pande og steg kødet efter anvisningen på posen. Imens kan grøntsagerne tilberedes og dressingen røres sammen.
    Skyl og skær tomaterne og agurken ud. Hak rødløget helt fint.
    Når kødet er færdigt må det gerne stå og køle en smule af.
    Anret salaten og de øvrige grøntsager samt fetaen på tallerkener.
    Rør dressingen sammen og tilsæt finthakket purløg. Smag den til sidst til med salt og peber.
    Lad pomfritterme stå lidt efter de har været i ovnen og drys med fint salt.
    Kom pomfritter og kødet på salaten og server det sammen med dressingen.