Go Back
+ servings

Varm kakao

Antal 5 kopper

Ingredienser

Kakao

  • 1 liter letmælk
  • 2-3 spsk. kakao (ren kakao)
  • 4 spsk. sukker
  • 90 g mørk chokolade fx. mørk guldbar

Flødeskum

  • 250 ml fløde

Pynt

  • Hakket chokolade eller chokoladeknapper

Sådan gør du

  • Pisk føden til en let og luftig flødeskum med en elpisker.
    Kom mælken ned i en gryde og tilsæt kakao og sukker. Varm det op ved middel varme under omrøring med et piskeris. Pas på ikke at forlade komfuret for mælk kan let brænde på.
    Når kakaoen begynder at ryge skrues der ned på komfuret og chokoladen tilsættes. Rør igen med piskeriset til alt chokoladen er rørt ud i kakaoen.
    Hæld den varme kakao ned i kopperne og pynt med flødeskum og eventuelt chokolade.