Go Back
+ servings

Spaghetti med hvidløg og bacon

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 1-2 tsk. groft salt
  • 1,5 dl kogevand fra spaghettien skal gemmes
  • Olie
  • 400 g bacon
  • 1 stort fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Persille

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i cirka 10 minutter i en stor gryde med vand med 1-2 tsk. salt.
    Gem 1,5 dl kogevand og lad spaghettien dryppe af i en sigte, når den har kogt.
    Imens spaghettien står og koger tilberedes resten af retten.
    Kom lidt olie ud på en sauterpande og tilsæt bacon. Svits baconen til den er sprød eller som stegt som ønsket. Tilsæt hvidløg og vend det rundt på panden i et par minutter.
    Hæld spaghettien ud på panden og tilsæt det gemte kogevand.
    Vend det hele godt rundt og tilsæt salt og peber.
    Anret retten på tallerkener eller i skåle og pynt med persille, tyndskåret flager af parmesanost og mere friskkværnet peber.