Go Back
+ servings

Waldorfsalat

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 150 g stenfri vindruer
  • 3 røde æbler
  • 2 pærer eller bladselleri
  • 75 g valnødder

Dressing

  • 175 g creme fraiche
  • 1 dl piskefløde
  • 2 tsk. sukker
  • 2 tsk. citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Pisk fløden sammen til flødeskum.
    Kom creme fraichen ned i flødeskummet og vend det forsigtigt sammen. Der skal ikke piskes eller røres rundt.
    Tilsæt sukker og citronsaft.
    Smag dressingen til med salt og peber - alt efter hvor krydret den ønskes. Jeg synes gerne at man må ane salt og peber smagen, men uden at det bliver kraftigt.
    Skyl vindruerne og skær dem over på langs.
    Skyl æblerne og pærerne og skær dem ud i små tern.
    Hæld frugterne ned i dressingen (gem eventuelt et par til pynt) og vend det forsigtigt rundt.
    Hak valnødderne groft så der bliver en blanding af små og lidt store stykker og pynt salaten med dem.