Go Back
+ servings

Koteletter i fad

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 200 g bacon i tern
  • 8 koteletter
  • Smør til at stege i
  • Salt og peber
  • 200 g champignoner
  • 2 store løg
  • 2 tsk. mild paprika
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
    Rist baconen på en pande og stil dem til side.
    Kom salt og peber på kotellterne og kom smør ud på en pande. Steg koteletterne på begge sider 1 minuts tid. Tag dem af panden og læg dem i et stort fad.
    Rens champignonerne og skær dem ud i tynde skiver.
    Skræl løgene og skære dem ud i tykke stykker.
    Kom lidt smør ud på panden og hæld champignonerne og løgene ud på panden. Jeg kan godt lide at champignonerne får lidt farve så jeg gav dem et par minutter.
    Drys paprika ud over grøntsagerne og hæld de flåede tomater ud på panden. Vend det rundt og tilsæt fløden.
    Lad det simre et par minutter inden der krydres med salt og peber. Smag til og hæld det hele ud over koteletterne i fadet. Hæld baconen ud over til sidst og sæt fadet i ovnen.
    Sæt fadet i midten af den forvarmet ovn i cirka 20 minutter til kødet er mørt.
    Serveres med kogte ris eller kartoffelmos til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk