Go Back
+ servings

Minestronesuppe

Antal 5 personer

Ingredienser

  • Smør til at stege i
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g bacon i tern
  • 3 gulerødder
  • 2 snackpeberfrugter
  • 3 dl tomatpassata
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 13 dl vand
  • 1 tsk. oregano
  • Frisk timian
  • Salt og peber
  • 225 g pasta (fx suppehorn eller små penne)

Sådan gør du

  • Hak løget fint eller riv det på et rivejern og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
    Kom smør ud i en stor gryde og varm den op.
    Vend løg og hvidløg i gryden i et par minutter og tilsæt derefter baconen.
    Skræl gulerødderne og skyl peberfrugterne og skær begge dele ud i mindre stykker. Hæld grøntsagerne i gryden og vend dem godt rundt.
    Tilsæt tomatpassata, grøntsagsbouillon og vand.
    Lad suppen koge lidt og tilsæt derefter oregano, timian, salt og peber. Smag suppen til og kom eventuelt mere salt eller krydderier i.
    Tilsæt pastaerne og lad suppen simre i 8-10 minutter til pastaerne er møre.
    Smag suppen til igen og server den med brød eller flute til.