Go Back
+ servings

Paprikagryde med kylling

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • Smør til at stege i
  • 680 g kyllingebrystfilet i tynde stykker
  • 3 tsk. sød paprika
  • 2 snackpeberfrugter
  • 1 terning hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 250 ml piskefløde
  • 1,5 dl sødmælk
  • 1 dl tomatpassata
  • Salt og peber
  • Sovsejævner

Sådan gør du

  • Skær løget ud i små tern eller riv det på et rivejern.
    Kom smør ned i en sauterpande og svits løget.
    Tilsæt tynde stykker af kylling og vend dem på panden til de er gennemstegt.
    Skyl og skær peberfrugterne ud i tynde strimler som tilsættes i retten sammen med paprika.
    Tilsæt bouillon, piskefløde og mælk og rør det godt rundt.
    Kom herefter tomatpassaten i og rør igen.
    Lad retten simre i et par minutter og tilsæt lidt sovsejævner hvis der ønskes en tykkere sovs.
    Smag sovsen til med salt og peber inden servering.