Go Back
+ servings

Pasta og grøntsager i tomatsauce

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 250 g ukogt pasta fx. penne, skruer eller rotelle
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 125 g babyspinat
  • 1,5 dl tomatpassata (purerede italienske tomater på flaske)
  • Salt og peber
  • Parmesanost

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte.
    Skyl squashen og skær enderne af. Skær squashen ud i tern.
    Skyl også peberfrugten og skær den ud.
    Kom lidt olivenolie ud på en stor pande eller en sauterpande og varm den op.
    Svits presset hvidløg på panden og vend squashen og peberfrugten sammen med hvidløget. Vend det rundt i et par minutter.
    Hæld de kogte pastaer ud på panden og vend det hele godt rundt.
    Skyl og tilsæt derefter spinaten og vend den med rundt.
    Hæld tomaten ud over retten og smag til med salt og peber.
    Skær tynde skiver af parmesanost og kom dem øverst på retten.
    Server retten sammen med for eksempel kylling eller fisk.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk