Go Back
+ servings

Nudler med kylling og grøntsager

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 250 g nudler
  • 3 spsk. sesamfrø
  • Olivenolie
  • 0,5 fed hvidløg
  • 650 g kyllingeinderfilet
  • 1 tsk. citronsaft
  • 5 tsk. soya
  • 1 tsk. sesamolie
  • Salt og peber
  • 250 g kål, forårsløg, gulerødder, majs og peberfrugt (jeg brugte en færdigkøbt salat bowl)

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte.
    Rist sesamfrøene på en pande uden fedtstof. Tag dem af komfuret når de er lysebrune og begynder at "poppe". Hæld sesamførene i en skål til de skal bruges.
    Skær kyllingen ud i små stykker.
    Kom lidt olie ud på en stor pande sammen med presset hvidløg og tilsæt derefter kyllingen. Steg den til den er gennemstegt.
    Kom citronsaft, soya, sesamolie og salt og peber ned i en lille skål og rør det sammen. Hæld blandingen ud over kyllingen på panden og vend det rundt.
    Kom til sidst grøntsagerne ud på panden og giv dem et par minutter uden at de bliver alt for bløde.
    Pynt med de ristede sesamfrø og server retten.