Go Back
+ servings

Kylling i flødesovs med champignon

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 1100-1200 g kyllingeinderfilet
  • 1 løg
  • 250 g champignoner
  • Smør til at stege i
  • 400 g bacon i tern
  • 500 ml piskefløde
  • Salt og peber
  • En smule kulør
  • Persille til pynt

Sådan gør du

  • Skær kyllinge ud i små smalle stykker eller små tern.
    Riv løget på et rivejern eller hak det i små bitte tern.
    Skær det nederste af champignonerne og rens dem grundigt.
    Svits champignonerne i lidt smør i en gryde. Hæld dem ned i en skål til de skal bruges igen.
    Brun baconen på en pande til de er sprøde og hæld det overskydende fedt fra. Kom baconen ned i en skål til den skal bruges.
    Brug den samme gryde fra før og varm den op med lidt smør. Steg kyllingen til den er gennemstegt. Tilsæt champignonerne i gryden (med væden) og piskefløden.
    Lad retten simre til sovsen er varmet godt op.
    Tilsæt næsten alt baconen men gem lidt til pynt.
    Smag sovsen til med peber og salt. Tilsæt en smule kulør hvis du ikke vil have en helt hvid sovs.
    Hæld retten ned i et fad og pynt med persille og bacontern.
    Spis kyllingen sammen med kogte ris, pasta eller kartofler.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk