Go Back
+ servings

Pandekager med banan

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 155 g banan - gerne overmoden (to små bananer)
  • 3 små æg
  • 80 g havregryn
  • 60 g hvedemel
  • 0,5-1 tsk. vaniljepulver (ren vanilje uden sukker)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 dl mælk
  • En smule fedtstof

Sådan gør du

  • Skræl bananerne og kom alle ingredienserne ned i en blender.
    Blend det hele godt sammen.
    Varm en pande op - gerne en pandekagepande eller anden slip-let pande.
    Jeg kom en smule fedtstof på panden ved de første pandekager. Men bruger du en god pande kan fedtstof godt undlades.
    Brug en sovseske til at øse dejen op med. Jeg lavede tre pandekager af gangen på panden, og der blev 20 små bananpandekager i alt.
    Vend pandekagerne med en paletkniv til de er brunet på begge sider. Vend først pandekagerne når den ene side er brunet - vend dem forsigtigt og hurtigt. Så får de en fin rund form.
    Pandekagerne kan spises både varme og kolde.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk