Go Back
+ servings

Hjemmelavet müsli

Antal 270 gram

Ingredienser

  • 150 g finvalsede havregryn
  • 40 g mandler
  • 40 g græskarkerner
  • 40 g sesamfrø
  • 2 store spsk. honning
  • 3 spsk. smør

Sådan gør du

  • Hak mandlerne ud i grove stykker. Der må gerne være en blanding af både små stykker og store.
    Kom smør og honning ud på en stor pande og lad det smelte ved middel varme.
    Hæld havregrynene, mandlerne, græskarkerne og sesamfrøene ud på panden.
    Vend det hele hyppigt rundt på panden til det får en gylden farve. Du kan skure lidt op for varmen, hvis du ikke synes, at der sker noget, men pas på at det ikke brænder på. Du skal blive ved med at vende det og vente til det er helt færdigt.
    Hæld müslien ud på et stykke bagepapir og lad det køle af. Efter ganske kort tid bliver det sprødt og knasende.
    Opbevar müslien i et glas eller en beholder med låg i køkkenskabet.