Go Back
+ servings

Pastaret med oksekød og tomatsovs

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta (fx. skruer, muslinger eller penne)
  • 1000 g hakket oksekød
  • Smør eller olie til at stege i
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 1 terning oksebouillon
  • 2 dl vand
  • 4 dl passata (purerede italienske tomater på flaske)
  • 2 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte.
    Brun kødet i smør eller olie i en gryde eller sauterpande.
    Tilsæt hvidløgspulver, salt og peber. Kom vand og bouillon i gryden og lad retten simre et par minutter. Hæld tomaterne i og derefter fløden.
    Lad retten simre igen og smag den eventuelt til med mere salt og peber.
    Vend pastaerne rundt i kødet og sovsen inden retten serveres.