Go Back
+ servings

Chokoladebrud med påskeæg og mandler

Antal 16 stykker

Ingredienser

  • 200 g mørk eller mælke-chokolade
  • Mandelæg
  • Confetti krymmel
  • 20-30 g Saltmandler

Sådan gør du

  • Lav saltmandlerne efter opskriften (se link) og hak dem ud i små bitte stykker.
    Hak chokoladen ud i små stykker og smelt halvdelen af chokoladen i et vandbad.Når chokoladen er smeltet røres den sammen med den anden halvdel og hældes derefter ud på et stykke bagepapir.
    Smør chokoladen ud i et tyndt lad på bagepapiret med en spartel eller en dejskraber.Jeg lavede en cirkel på cirka 26 x 29 cm.Pynt chokoladen med mandelæg, de hakkede mandler og confetti krymmel.
    Sæt chokoladen på køl til den er helt størknet. Herefter skæres eller knækkes den ud i mindre passende stykker. Opbevar chokoladen på køl i en beholder med låg.Jeg synes, den smager allerbedst kold :-)