Go Back
+ servings

Kyllingeburger med paneret kylling

Antal 7 stk.

Ingredienser

Kyllingebøffer

  • 800 g hakket kyllinge fars
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • Panko rasp
  • Smør og olie til at stege i

Fyld

  • Salatblade
  • Agurk
  • Salatmayonnaise

Sådan gør du

  • Skyl og skær salaten og agurken så det står klar.
    Form farsen til syv flade runde bøffer.
    Slå æggene ud i en lille skål og tilsæt salt og peber. Piske æggene godt sammen med en gaffel.
    Kom panko rasp i en dyb flad tallerken. Jeg plejer at hælde lidt op af gangen, så raspen ikke bliver for våd af æggene.
    Kom smør og olie på en stor pande og varm den op.
    En af gangen løftes en bøf over i æggeblandingen og derefter i rasp. Æg og rasp skal være på begge sider af bøffen.
    Læg bøffen på den varme pande og fortsæt med den næste bøf. Steg alle bøfferne på begge sider til de er sprøde og gyldne.
    Lun burgerbollerne i ovne, hvis ikke de er nybagte.
    Smør hver burgerbolle med mayonnaise og læg salatblade og agurk og derefter kyllingebøffen på bollen - slut af med toppen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk