Go Back
+ servings

Pasta med kalkunbacon og peberfrugtsovs

Antal 5 personer

Ingredienser

Peberfrugtsovs

  • 2 store røde peberfrugter
  • 20 cherrytomater
  • 1 squash
  • 1 stort rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 dl vand
  • Salt og peber
  • 1 tsk. timian
  • 250 ml madlavningsfløde

Tilbehør

  • 400 g Spaghetti
  • 500 g kalkunbacon

Pynt

  • Parmesanost
  • Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Skyl og skær alle grøntsagerne ud i grove tern.
    Kom olie ud på en sauterpande og varm den op. Hæld alle grøntsagerne ud på panden og steg dem i 10-12 minutter. Vend grøntsagerne hyppigt rundt på panden.
    Tilsæt vandet og hæld det hele over i en blender. Blend det godt sammen til sovsen har en tyk konsistens uden store klumper.
    Hæld sovsen tilbage i panden og tilsæt salt, peber og timian. Til sidst kommes fløden i og sovsen smages til.
    Varm sovsen op og derefter til side med et låg over gryden, så resten af retten kan tilberedes.
    Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
    Steg kalkunbaconen på panden - eventuelt i lidt smør. Efter stegning har jeg brugt en køkkensaks til at klippe baconen ud i mindre stykker.
    Spis retten med revet parmesanost og frisk basilikum til.