Go Back
+ servings

Dadelkugler

Antal 45 stk.

Ingredienser

  • 250 g dadler uden sten
  • 85 g hele mandler
  • 100 g mørk chokolade (jeg har brugt en 75% chokolade)
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 2 spsk. vand

Pynt

  • Kakao uden tilsat sukker
  • Kokosmel

Sådan gør du

  • Kom dadlerne og mandlerne ned i en blender eller en foodprocessor.
    Smelt chokoladen og hæld den ned til mandlerne og dadlerne. Det gør ikke noget at chokoladen ikke er smeltet fuldstændig - bare det er blødt. Jeg smelter chokoladen i mikroovnen, når det er så små mængder, og det skal gå nemt og hurtigt.
    Tilsæt også saltet og vand og blend det hele godt sammen til en blød masse uden store klumper. Der må godt være små stykker af mandlerne, men ellers skal "dejen" være fin og blød.
    Tril dejen til 45 små kuglerne som rulles i kakao eller kokosmel.
    Opbevar dadelkuglerne i en beholder med låg i køleskabet.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk