Go Back
+ servings

Nem risalamande

Antal 6 portioner

Ingredienser

  • 700 g kold risengrød (kan købes færdig)
  • 2 dl piskefløde
  • 4 spsk. sukker
  • 4-5 tsk. vaniljesukker
  • 100 g smuttede mandler eller mandelsplitter (kan købes færdige)
  • Kirsebærsauce

Sådan gør du

  • Kom den kolde risengrød ned i en skål.
    Pisk fløden til en lugtig flødeskum og vend flødeskum og grød sammen med en ske.
    Tisæt sukker og vaniljesukker og smag risalamanden til. Tilsæt eventuelt mere sukker og vanilje efter smag og behag.
    Hak mandlerne ud i små stykker hvis ikke du har købt "færdige" mandelsplitter.
    Rør de fleste af mandelsplitterne ud i risalamanden men gem nogen til pynt.
    Kom risalamanden i seks små skåle eller glas. Stil glassene i køleskabet med husholdningsfilm over til desserten skal spises.
    Kom kirsebærsauce på øverst og pynt med mandelsplitter.