Go Back
+ servings

Brød med gedeost og rosmarin

Antal 18 skiver

Ingredienser

  • 350-400 g godt brød (jeg har brugt et italiensk Primitivoflute)
  • Olivenolie
  • 100-150 g gedeost
  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Skær brødet ud i skiver. Jeg synes, at det smager bedst, når skiverne ikke er for tykke.
    Læg brødet på en plade med bagepapir.
    Hæld lidt olivenolie ud på hvert stykke brød.
    Skær gedeosten ud i skiver og læg et stykke ost på hvert stykke brød. Jeg lavede et par stykker uden ost, da jeg ikke vidste om alle vores gæster kunne lide gedeost.
    Drys lidt rosmarin hen over osten.
    Bag brødet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter.
    Drys en lille smule fint salt eller flagesalt ud over brødene inden servering.