Go Back
+ servings

Spidskålssalat med appelsin og hasselnødder

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 150 g Brassica mix (en blanding af kål og salat)
  • 0,5 lille spidskål
  • 2 store appelsiner
  • 125 g blåbær
  • 100 g granatæblekerner
  • 75 g hasselnødder

Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1,5 tsk. honning
  • 0,5 tsk. Dijonsennep
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til dressingen ned i en lille skål og pisk dem godt sammen med en gaffel.
    Skær spidskålen ud i små tynde strimler og bland dem sammen med posen med Brassica mix i en skål.
    Skræl appelsinerne og skær dem ud i mindre stykker inden de kommes i skålen.
    Hæld blåbærrene og granatæblekernerne ned i salaten og vend det hele forsigtig sammen.
    Hæld dressingen ud over salaten og bland igen.
    Hak hasselnødderne ud i små stykker og kom dem på salaten.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk