Go Back
+ servings

Clubsandwich-salat

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 Iceberg
  • 0,5 agurk
  • 15-20 cherrytomater
  • 2 pakker bacon
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 4 skiver fuldkorns-toastbrød
  • Smør til at stege i
  • Revet cheddar

Karrydressing

  • 250 g creme fraiche 18%
  • 1-2 tsk. karry
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 tsk. lime eller citronsaft
  • Fint salt

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen og stil den i køleskabet til resten af maden er færdig.
    Skyl icebergsalaten og skær den i tynde strimler.
    Anret salaten på fire tallerkener eller i skåle. Skyl agurken og tomaterne og skær også dem ud inden de lægges på salaten.
    Steg baconen til den er sprød på en pande og kyllingen på en anden pande.
    Skær kyllingen ud i lidt mindre stykker og anret den sammen med baconen.
    Steg toastbrødet på en pande i et lidt smør og skær dem skråt over inden de lægges ved salaten.
    Drys lidt cheddarost over salaten og spis den sammen med karrydressingen.