Go Back
+ servings

Sloppy Joes

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • Smør til at stege i
  • 1000 g hakket oksekød
  • 0,5 grøn peberfrugt
  • 0,5 rød peberfrugt
  • 0,5 dl ketchup
  • 1,5 tsk. Dijonsennep
  • 2-3 tsk. brun farin
  • En smule kulør
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg i små tern. Svits løgene i en gryde med smør.
    Tilsæt kødet og vend det hyppigt rundt i gryden. Når kødet er helt smuldret til små stykker og færdigstegt, der må ikke være nogle store klumper af kød – tilsættes perberfrugten skåret ud i små tern.
    Herefter tilsættes ketchup, Dijonsennep og farin. Lad retten simre ved lav varme i 8-10 minutter og smag den til med salt og peber. Kom eventuelt en smule kulør i kødet hvis du gerne vil have sovsen lidt mørkere.