Go Back
+ servings

Spidskålswraps med oksekød og dip

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 500 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • 2-3 tsk. sød paprika
  • Salt og peber
  • Lidt vand

Fyld

  • Kødsovsen (lavet af ingredienserne oven over) 
  • Cherrytomater
  • Agurk
  • Ostetern
  • Holiday dip med creme fraiche 

Sådan gør du

  • Tag forsigtigt bladene af spidskålet og skyl og tør bladene.
    Brun kødet i smør og tilsæt paprika, salt og peber efter smag. Hæld en smule vand over kødet, så der kommer lidt “sovs” til kødet. Jeg har brugt cirka en halv dl vand.
    Skyl og skær tomaterne og agurkerne ud, så de står klar. Skær ostetern ud af en god ost og rør dippen sammen med creme fraiche.
    Læg et spidskålsblad på tallerkenen og kom et par skeer kød på midten af bladet. Pynt med grøntsager, ostetern og dip og fold bladet sammen, så man lettere kan holde på det.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk