Go Back
+ servings

Grov kødsovs

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Smør eller olie til stegning
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 5-6 gulerødder
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1-2 dl vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Brun løg, hvidløg (presset eller skåret i små tern) og kød i en gryde med smør eller olie.

    Skræl gulerødderne og riv dem og squashen på et rivejern. Kom grøntsagerne ned i gryde og bland dem med kødet. Tilsæt en grøntsagsbouillon og 1 dl vand.
    Lad retten simre i 15-20 minutter og tilsæt eventuelt mere vand undervejs, hvis der mangler sovs. Smag til med salt og peber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk