Go Back
+ servings

Børnevenlige frikadeller

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 1000 g hakket kalv og svin
  • 2 tsk. havsalt
  • Peber
  • 1,5 tsk. løgpulver
  • 2 æg
  • 1 dl sødmælk
  • 2 spsk. hvedemel
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Rør kødet godt sammen med saltet ved brug af en røre- eller køkkenmaskine.
    Tilsæt løgpulver, peber og æggene og rør det ud i farsen. Tilsæt derefter mælken langsomt imens der røres. Til sidst kommes melet i og farsen røres sammen i 1-2 minutter.
    Stil farsen i køleskabet i 15 minutter.
    Varm en stor pande op med smør og form frikadellerne ved hjælp af to spiseskeer.
    Steg frikadellerne på begge sider til de er brune og gennemstegte.