Go Back
+ servings

Fyldte bagekartofler

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 6 bagekartofler
  • 2 pakker bacon i tern
  • 0,5-1 dl mælk
  • 2 spsk. smør
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bagekartoflerne renses og pakkes ind i stanniol. De bages i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 45-50 minutter. De skal være så møre, at de kan udhules. Imens kartoflerne bliver bagt ristes bacon på en tør pande. Hæld det overskydende fedt fra og lad bacon’en tørre på et par stykker køkkenrulle.

    Tag kartoflerne ud af ovnen og kom “indmaden” op i en skål. Sørg for at der er rigeligt med kartoffel-kant tilbage ellers falder kartoflen sammen. Tilsæt mælk og smør og rør det hele rundt med en elpisker, så det bliver til mos. Tilsæt den ristet bacon og fyld den tomme kartoffel op med mosen. Bag kartoflerne igen i cirka 15 minutter til de er gyldne ved 200 grader varmluft.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk