Go Back
+ servings

Banankage

Antal 1 kage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver (med top)
  • 150 g hvedemel
  • 2 modne og gerne bløde bananer
  • 150 g smør
  • 100 g mandler
  • 120 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt vanilje, bagepulver og mel.
    Mos bananerne med en gaffel og kom dem i skålen. Smelt smørret og rør det rundt med en ske sammen med de øvrige ingredienser. Hak mandlerne og chokoladen groft og rør dem rundt i dejen.
    Smør en springform (almindelig størrelse) med smør eller olie og hæld dejen ned i.
    Bag kagen i midten af ovnen i 50 minutter ved 175 grader varmluft.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk