Go Back
+ servings

Pølsehorn med ketchup

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 1,5 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 1 spsk. olie
  • 250 g hvedemel
  • Mælk til at pensle med
  • Sesamfrø

Fyld

  • 8 små pølser eller 4 store som skæres i halve
  • 8 spsk. ketchup

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olie.
    Tilsæt melet lidt af gangen og rør og ælt dejen godt sammen.
    Stil dejen til at hæve med et viskestykker over skålen i 45 minutter.
    Når dejen har hævet rulles den ud på bordet med en kagerulle.
    Kom lidt mel ud på borden og på kagerullen.
    Dejen rulles ud til cirka 35 x 45 cm.
    Skær dejen ud i 8 stykker. Kom ketchup ud på hver stykke dej sammen med en pølse. Pak hver stykke dej sammen ved at lukke alle fire sider på dejen. Tryk let på dejen så der ingen åbninger er. Læg pølsehornene med lukningen nedad på en plade med bagepapir på.
    Lad pølsehornene efterhæve i 30 minutter imens ovnen varmes op.
    Pølsehornene pensles med mælk og drysses med sesamfø ingen de bages i midten af ovnen. Bagetid: 20 minutter ved 200 grader.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk