Go Back

Ristede mandler

Ingredienser

Ristede mandler

  • En god håndfuld hele mandler
  • 1-2 spsk. olie
  • Fint salt

Bananer med chokolade og kokos

  • 60 g mørk chokolade med højt kakaoindhold
  • En moden banan
  • Kokos

Sådan gør du

Ristede mandler
  • Varm olien op på en pande og hæld mandlerne ud på panden. Rist mandlerne et par minutter ved middel varme imens de vendes ofte. Drys med fint salt og lad mandlerne afkøle på et stykke køkkenrulle inden de spises.
Bananer med chokolade og kokos
  • Skær bananen over i mindre stykker. Smelt chokoladen og vend bananerne der i og drys med kokos. Stil chokolade-bananerne på køl indtil chokoladen er helt størknet.
    Hvis du har en rest chokolade tilbage, kan det eventuelt bruges til jordbær, eller som her hvor jeg kom lidt chokolade på hindbærene.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk