Go Back
+ servings

Asiatisk salat

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 300 g gulerødder
  • 150 g rødkål
  • 1 hoved mini romainesalat
  • 0,5 agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 2-3 spsk. rapsolie
  • Bredbladet persille
  • 40-50 g cashewnødder uden salt
  • Nigellafrø

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og riv rødkålen og gulerødderne på et rivejern, mandolinjern eller en peeler. Alt efter hvor smalle eller grove du ønsker dem.
    Tag bladene af salaten og skyl dem. Lad bladene dryppe af i en sigte og knæk dem derefter ud i små passende stykker. Kom salaten ned i skålen sammen med rødkålen og gulerødderne.
    Skyl agurken og skær den ud i helt tynde skiver og hæld dem ned i salaten.
    Skyl peberfrugten og skær den ud i smalle strimler. Kom også peberfugten ned i skålen og hæld rapsolie ud over. Bland salaten godt sammen og tilsæt lidt mere olie, hvis du synes.
    Skær persillen ud i lidt mindre stykker (den skal ikke være helt finthakket) og pynt salaten med den.
    Rist cashewnødderne på en tør pande og skær dem ud i små stykker, når de er afkølet. Hæld dem over salaten sammen med nigellafrøene.