Go Back
+ servings

Rispapirruller og små kødboller med soya

Antal 4 personer

Ingredienser

Kødboller

  • 500 g hakket oksekød
  • 3 spsk.  soya
  • En smule salt
  • Smør til stegning

Rispapirruller

  • Rispapir (de små)
  • Et bundt forårsløg
  • En moden avocado
  • 1-2 æbler
  • 1 peberfrugt
  • 0,5 agurk

Tilbehør

  • Ekstra soya til at dyppe rullerne i

Sådan gør du

  • Skyl alle grøntsagerne og skær dem ud i helt tynde stykker.

    Bland kødet med soya’en og salt og form små kødbollder ud af farsen. Steg kødbollerne på en pande med smør til de er gennemstegte.

    Skyl rispapiret under koldt vand og læg dem på et fugtigt viskestykke. Tag en skål med koldt vand med over til spisebordet, da der nok skal bruges lidt ekstra vand, når de skal foldes. Læg grøntsagerne på et stykke fugtigt rispapir og fold den sammen til en rulle, som er lukket i den ene ende. Hvis rispapiret ikke er blødt nok, kommes der lidt mere vand på.

Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk