Go Back
+ servings

Squashkage eller muffins

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 350 g squash
  • 4 æg
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 250 g hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kanel
  • 1 spsk. vaniljesukker

Pynt til kagen:

  • 75 g smuttede hele mandler hvis du laver kagen
  • 1-2 spsk. ovenpå kagen

Pynt til muffins:

  • 75 g smuttede hakkede mandler

Sådan gør du

  • Riv squashen groft på et rivejern.
    Smelt smørret, uden at det bruner og lad det stå, til den hvide del (valle) bundfælder sig. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør squashene i.
    Bland mel, bagepulver, kanel og vaniljesukker, og sigt det i dejen. Vend det hele godt sammen. Tilsæt det klare, smeltet smør, men sørg for at bundfaldet ikke kommer med.
    Kage:

    Kom bagepapir i bunden af en springform/eller anden form og drys med lidt sukker. Kom dejen i fadet og pynt med mandlerne. Slut af med lidt sukker på toppen af kagen.
    Bagetid: 45-55 minutter ved 180 grader.
    Muffins:

    Rør de hakket mandler i dejen og kom dejen i 12 forme.
    Bagetid: 40-45 minutter ved 180 grader.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk