Go Back
+ servings

Citron kvarkkage

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 3 blade husblas
  • 200 g kvark 1%
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 125 g sukker
  • 2 tsk. fintrevet citronskal
  • 2 spsk. friskpresset citronsaft
  • ¼ liter piskefløde 38%
  • 3 lagkagebunde

Sådan gør du

  • Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
    Rør kvark med cremefraiche, sukker og citronskal.
    Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med citronsaft, og kom den i kvarkblandingen under omrøring.
    Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremen.
    Anbring en lagkagebund i en springform (uden bund) på et serveringsfad, og fordel kvarkcremen herpå. Læg den næste lagkagebund oven på og til sidst toppen. Stil kvarkkagen koldt i nogle timer. Pynt med sigtet flormelis.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk