Go Back
+ servings

Kyllingegryde med pasta

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 6 kyllingeoverlår
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • Smør til stegning
  • 2.5 dl frosne majs
  • 1 hønsebouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk. groft salt
  • Lidt peber
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1,5 tsk. mild paprika
  • 3 dl vand
  • 350 g ukogte pasta (møllehjul)

Pynt:

  • Bredbladet persille

Sådan gør du

  • Kom kyllingeoverlårerne i ovnen ved 200° i 60 minutter.
    Når de er helt afkølet pilles skindet af, og ben og brusk tages fra.
    Hak løg, hvidløg og peberfrugt i små tern og kom dem i en varm gryde eller sauterpande med smør. Tilsæt det rene kyllingekød og bland det hele sammen. Tilsæt majs, hønsebouillonen og de hakkede tomater. Skru ned på lav varme og lad retten simre et par minutter.
    Kog pasta efter anvisningen på pakken og lad den stå og dryppe af.
    Kom krydderierne og vandet ned i retten og tilsæt til sidst pastaerne og rør det hele sammen. Tag gryden af komfuret og lad retten stå med låg på i 10-15 minutter inden den spises. Drys med persille eller andre krydderurter.