Go Back
+ servings

Indbagt pizza

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • Pizzadej, dobbelt portion
  • Olie til pensling

Pizza med bacon:

  • 500 g bacon i tern
  • 1 peberfrugt
  • 140 g tomatpuré
  • 250 g revet mozzarella

Pizza med oksekød:

  • 350-400 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • 1 tsk. groft salt
  • Paprika
  • Oregano
  • 140 g  tomatpuré
  • 250 g revet mozzarella
  • 0,5 bakke mark champignon
  • 1 dl majs (frost)

Pynt:

  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Når dejen har hævet formes 12-14 boller som rulles ud med en kagerulle. Størrelsen på pizzaerne skal være nogenlunde samme størrelse som en frokosttallerken. Brug eventuelt lidt mel på bordet og kagerullen hvis dejen hænger fast.
    Bacon pizza:
    Smør tomatpuré på den ene halvdel af dejen (halvdelen af cirklen) og læg en lille håndfuld ost ovenpå.
    Rist bacon’en på en pande og skær peberfrugten ud i små tern. 2 spsk ristet bacon og lidt peberfrugt lægges ovenpå den øvrige fyld. Pizzaen lukkes sammen, og kanterne foldes og trykkes med en gaffel. Smør kanterne med olie. Drys lidt ost på den lukket pizza, hvis der er mere ost tilbage.
    Oksekøds-pizza:
    Smør tomatpuré på den ene halvdel af dejen (halvdelen af cirklen) og læg en lille håndfuld ost ovenpå.
    Brun kødet i en gryde med smør. Tilsæt salt og krydderier. Rens champignonerne og skær dem ud i små stykker. Kom 2-3 spsk oksekød ovenpå det øvrige fyld sammen med lidt champignon og majs. Pizzaen lukkes sammen, og kanterne foldes og trykkes med en gaffel. Smør kanterne med olie. Drys lidt ost på den lukket pizza, hvis der er mere ost tilbage.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk