Bagels med røræg, kalkunbacon og avocado
Antal 4 personer
- 4 store bagels med fx. sesam, cheddar eller grove med korn
- 2 pakker kalkunbacon
- Smør til at stege i
- Den bedste røræg (jeg brugte 6 æg)
- 2 formodnet avocadoer
Kom bagepapir på en plade og læg de fire bagels på pladen, så de kan tø lidt op. Imens forvarmes ovnen.Steg kalkunbaconen på en stor pande i lidt smør. Læg dem på en tallerken med låg eller stanniol over.Lav røræggen klar og kom bollerne ind i ovnen imens. De skal have 5-6 minutter til de har fået lidt farve og er sprøde.Skær avocadoerne over på midten og tag stene ud. Skær avocadoerne ud i tynde skiver, så de også er klar.Skær de fire bagels over på midten og læg røræg på den nederste bolle. Derefter 3-4 skiver kalkunbacon og så avocado inden den øverste bolle lægges på.