Go Back
+ servings

Salat med chorizo, røræg og avocado

Antal 1 person

Ingredienser

  • Den bedste røræg
  • Smør
  • 100 g chorizo
  • 1 lille hjertesalat
  • 5-6 cherrytomater
  • 0,5 avocado
  • Peber
  • Feta

Sådan gør du

  • Tilbered røræggen så den er klar. Sæt den enten på køl så den bliver kold eller spis den lun. Begge dele fungerer godt. Jeg spiste røræggen kold denne gang, da jeg havde en rest i køleskabet.
    Træk skindet af chorizopølsen og skær pølsen ud i mindre stykker.
    Kom smør på en panden og steg chorizopølsen på panden til den har fået sprøde ender.
    Skyl salaten, skær den ud i mindre stykker og anret den på tallerkenen. Skyl og skær også tomaterne ud og læg dem på tallerkenen.
    Skær avocadoen over på midten og skær den ud i mindre tern. Drys friskkværnet peber hen over avocadoen - jeg plejer ikke at komme salt på avocado men kun peber.
    Smuldr lidt feta over salaten eller i den ene side og anret med røræggen og den stegte chorizopølse.