Go Back
+ servings

Salat med rosmarin-kylling og avocado

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 4-5 skiver  bacon
  • Smør til at stege i
  • Salt
  • Frisk rosmarin
  • 125 g baby salatmix (en bakke)
  • 12 cherrytomater i flere farver
  • 1,5 avocado
  • Dressing (jeg har brugt Dijon vinaigrettedressing fra Svansø)
  • Peber

Sådan gør du

  • Kom baconen i ovnen eller steg dem på panden til de er sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle imens resten af salaten gøres klar.
    Kom smør på en pande og tilsæt kylling og et par kviste frisk rosmarin. Rosmarinen giver den skønneste duft og smag til kyllingen. Steg kyllingen til den er mør og hvid i kødet. Drys lidt salt hen over og stil den til side.
    Skyl salaten og anret den i bunden af en skål eller dyb tallerken. Anret derefter tomater skåret over i halve og avocado i skiver. 
    Tag to gafler og træk kyllinge-kødet fra hinanden. Læg kyllingen på salaten sammen med baconen og hæld lidt dressing ud over. 
    Til sidst kommes der friskkværnet peber ud over tomaterne og avocadoen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk