Go Back
+ servings

Grillede kebabspyd

Antal 11 stk.

Ingredienser

  • 600 g hakkede oksekød
  • 1 æg
  • 2,5 tsk. papirka
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • Salt og peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1,5 spsk. persille
  • 3 spsk. mælk

Tilbehør:

  • 11 træspyd

Sådan gør du

  • Kom kødet, ægget og krydderierne ned i skål og rør det sammen. Hak hvidløget og persillen fint og kom også det ned i skålen. Tilsæt mælk og rør farsen grundigt sammen.
    Stil farsen på køl i 20-30 minutter og form efterfølgende 11 tykke pølser. Kom et spyd i hver af pølserne og grill dem på alle sider til kødet er gennemstegt.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk