Go Back
+ servings

Pastaret med røget medister og peberfrugt

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • 0,5 løg
  • Smør til stegning
  • 345 g røget medister
  • 300 g rå fuldkornspenne
  • Salt og peber
  • 300-400 ml madlavningsfløde
  • Persille

Sådan gør du

  • Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte.
    Skær løg og peberfrugt ud i små stykker og svits dem i smør i en sauterpande.
    Skær medisteren ud i mindre skiver og derefter over i halve stykker og kom dem på panden. Tilsæt madlavningsfløden efter et par minutter og smag retten til med salt og peber.
    Bland retten sammen med de kogte pastaer og lad det simre et par minutter inden panden tages af komfuret. Skyl og hak persille og drys det over den varme ret inden den serveres.
    Spis retten sammen med salat og måske et godt brød til.