Go Back
+ servings

Pastaret med oksekød og linser

Antal 5 personer

Ingredienser

  • Smør til at stege i
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 400 g rå pastaskruer
  • 3 store gulerødder
  • 1 squash
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kogte grønne linser
  • 1 terning oksebouillon
  • Salt og peber
  • Vand

Pynt:

  • Bredbladet persille
  • Eventuelt ketchup

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og svits det i lidt smør i en gryde eller sauterpande. Tilsæt oksekødet og lad det stege til det er brunet.
    Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte. 
    Skræl gulerødderne og skær dem ud i halve cirkler. Skær enderne af squashen og skær også den ud i mindre stykker. 
    Kom grøntsagerne ned i gryden og tilsæt de hakkede tomater. Tilsæt derefter de kogte grønne linser og oksebouillonen. Lad retten simre i et par minutter inden de kogte pastaskruer tilsættes. 
    Rør retten sammen og smag den til med salt og peber. Tilsæt eventuelt vand hvis der er behov for det. 
    Pynt pastaretten med bredbladet persille og kom eventuelt også ketchup på.